Regndroppsmassage i Vimmerby

Här får du hjälp inom regndroppsmassage med mera

Kråkshults healing och massage hjälper till med det mesta som rör healing, regndroppsmassage och dylika behandlingsmetoder. Vi vänder oss till dig som bor i exempelvis Vimmerby, men om du bor i andra orter eller samhällen i närheten, så hjälper vi dig också. Med hjälp av oss blir det enkelt och prisvärt att få hjälp inom regndroppsmassage. 

Vi berättar gärna mera om våra tjänster. Hör av dig till oss på Kråkshults healing och massage, så berättar vi mera om hur vi kan hjälpa just dig. Våra behandlingar anpassas självfallet alltid efter de önskemål som du som kund har på vårt jobb. 

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk och varsam behandling, som är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor (läkande örter och växter). Regndroppsmassage / teknik är en kombination av en lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen. Därefter får du en värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan. Den ger ökad nervbalansering och den hjälper dig att slappna av i muskler och leder. På grund av att de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande vitalisering av kropp och själ. Varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och den syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5 – 7 dagar i kroppen. Regndroppsmassage / teknik är en härlig väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bland annat virusbakterier och inflammationer och minskar stress.

 

 

 

Regressionsbehandling

Metoden är en mycket effektiv behandling för att komma till rätta med olustkänslor Oavsett vad man har för tro om tidigare liv, så fungerar denna terapiform mycket bra om man vill bli fri från destruktiva beteende, känslor och även fysisk smärta. Terapeuten och du börjar med ett inledande samtal, där du får berätta om dig själv och din bakgrund. Därefter får du lägga dig bekvämt till rätta och blir sedan guidad till en djup avslappning. Med terapeutens vägledning får du uppleva händelser som i dag kanske hindrar dig från att uppleva ditt liv fullt ut. Svaren på de flesta av våra frågor finns inom oss. En regressionsterapeut kan hjälpa dig att plocka fram detta. I en regression kan du bli hjälpt med att ta bort rädslor, fobier, förbättra relationer, minska stresskänslor, reducera smärta, skuld, ångest,  förlösa negativa känslor som du har förträngt, förstärka din inre styrka och självkänsla.  Regressionen ger dig bättre självläkningsförmåga genom att du lär känna dig själv bättre.